Bejelentés


mackok akit érdekel jöjön fel


Ingyenes Angol online nyelvtanfolyam kezdőknek és újrakezdőknek. Ráadásul most megkapod ajándékba A Hatékony Angol Tanulás Titkai tanulmányom.


Üzenőfal


Név:

Üzenet:Szavazás
sziasztok ez az oldal a susogós mackókról szól akit érdekel nézzen végig mindenki videót mert nagyon jók és viccesek. az üzenő falra írjál


Glitter Photos


 


 


 


 


Rendelés (2009.08.17)
Akik eddig rendeltek macit(fórum nickname):
Toxyd phoety
MSMacska robi28
mateguitar0812 sbandy
osomlai Brendon
Folyamatosan frissítem ki kért! Amint jön több információ a macigyártó cégtől azonnal szólok!
Köszönöm a türelmeteket!
Pályázat! (2009.08.15)
Mivel az egyik új részben (Kiképzés) van egy maci induló gondoltam, ti is csinálhatnátok maci indulót, vagy himnuszt!
Lehet zenés vagy csak szöveg.
Küldjétek el az ötleteiket e-mail-ben és én felreakom az oldalra, ahol majd szavazni lehet rájuk! Aki nyer az lesz a hivatalos Susogós Mackó himnusz vagy induló!
És addig is ne felejtsétek:
Ügynök leszünk nem titok
Erős lesz a vádlitok
Izmosak és sportosak
Átlagosnál okosabb
Atlétámon pörköltszaft
Beszólsz máris megba...
Titkosak és ügynökök
Akik sose nem böfög
Susi maci sose fél
Még ha lába csak egy fél
Letölthetők az évadok! (2009.08.13)
Mostantól, nem videómegosztós link lesz beszúrva, hanem a szerverről szedhetitek le a videókat, egész jó minőségben. Nagyrész mp4 formátumban!
Itt a harmadik évad! (2009.08.13)
Mivel az első két évad sikeres volt hála Istennek megcsinálták a HARMADIK évadot, ami remélhetőleg ugyanolyan sikeres lesz mint az előző kető.
Ebben az évadban főként "ügynökösködni" fognak a barátaink. Videőkat még azért nem láthattok itt, mert még nincs elég jó minőségű. De idővel fenn lesz az összes, és le lehet majd őket tölteni!
Plüss mackók! (2009.08.13)
Mivel elég sokan kértetek plüss Susogós Mackót e-mail-ben tőlem, ezért felvettem a kapcsolatott egy pár bábkészítővel, akik remélhetőleg fotó alapján el tudják készíteni őket. A fórumban indul egy topic ahol kérlek írjátok le ki milyet szeretne, de jó lenne ha egységeset akarna mindenki, mert többet gondolom olcsóbban adnának!
Interjú Brandonnal és Sanyával! (Elég régi hír) (2009.08.13)
Susogós melcsi és makkos csótász, ahogy emlegetik a helyi vagányok egyenöltözetét, a susogós melegítőt, illetve mackóalsót és a makkos cipőt. Nos, Brendon és Sanya, bár első látásra két puha szőrmók, valójában igazi lakótelepi vagányok, a nemrégiben indult vígjátékcsatornán tűntek fel, rövidre vágott jelenetek sorában. Sőt, a félperces bénázások során a susogós melegítő mellett olyan ruhaikonok is megjelennek a mackóknál, mint a lyukacsos atlétatrikó vagy a fehér edzőcipő. A Susogós mackók minden apróbb gyerekbetegsége ellenére régen vártunk már egy hasonlóan abszurd és vicces magyar sorozatra, a Futrinka utca felnőtteknek szóló lakótelepi változatára, egyszóval a két maci működése erősen legendagyanús. A sorozatról az ötletgazda Litkai Gáborral, a Comedy Central főszerkesztőjével beszéltünk, na meg Brendonnal és Sanyával.
Maga az interjú: -->ITT<--
Ti is küldhettek be videót! (2009.02.05)
Küldjetek az e-mail címemre a videótokat, vagy a videó linkjét, és én a videók menüpont alatt kirakom őket, így bárki megnézheti! Várom a leveleiteket!Link szövege


Ingyenes honlapkészítő
Profi, üzleti honlapkészítő
Hirdetés   10
Végre értem amit angolul mondanak nekem, és megértik amit mondok.

KÖSZÖNÖM NOÉMI!